Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Fórum
Nincsenek témák!
Látogató számláló
0
0
1
0
9
8
5

Vásárlási feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK. ( ÁSZF )

                    www.gyogynovenybazis.hu. Amely hatályos: 2020. december 26. - tól.

Tisztelt Látogatónk! Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el e jelen dokumentumot, mert megrendelése véglegesítésével Ön elfogadja a jelen ÁSZF. tartalmát!

Az általános szolgáltatási feltételek tartalmazzák a Gyógynövénybázis Webáruház, Szabó Zsolt e.v. ( 3246 Mátraderecske, Napfény utca 1. adószám: 68214980-1-30 ) mint szolgáltató ( "szolgáltató" ) által üzemeltetett Webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre ( nem minősül írásba foglalt szerződésnek ), magatartási kódexre nem utal.

 

1./1.   IMPRESSZUM, Üzemeltetői adatok:

NÉV: Szabó Zsolt e.v. Gyógynövénybázis Webáruház.

Székhely: 3246 Mátraderecske, Napfény utca 1. ( Heves megye, Magyarország )

Levelezési cím: Szabó Zsolt, 3246 Mátraderecske, Napfény utca 1.

Nyilvántartásba vevő hatóság: Belügyminisztérium, Nyilvántartásért felelős államtitkár, Okmányfelügyeleti főosztály.

Nyilvántartási szám: 51411707

Adószám: 68214980-1-30

Telefon: 06-20/223-0083

E-mail: gyogynoveny@kabelnet.hu

 

1./2.   Tárhelyszolgáltató adatai:

Név: UNAS Online Kft.

Székhely: 9400 Sopron, Kőszegi út 4.

Telefon: +36-99/200-200

E-mail: unas@unas.hu

 

 

2. Alapvető rendelkezések:

2./1. Hivatkozás a jogszabályokra:

2./2. A szabályzat módosíthatósága:  A szolgáltató fenntart minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítésa a szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

 

2./3. Az ÁSZF hatály, elfogadása: A közöttünk létrejövő szerződés tartalmát - a vonatkozó kötelező érvényű jogszabályok rendelkezései mellett - a jelen Általános Szerződési Feltételek ( a továbbiakban: ÁSZF ) határozzák meg. Ennek megfelelően tartalmazza a jelen ÁSZF az Önt és bennünket illető jogokat és kötelezettségeket, a szerződés létrejöttének feltételeit, a teljesítési határidőket, a szállítási és fizetési feltételeket, a felelősségi szabályokat, valamint az elállási jog gyakorlásának feltételeit.